Nordic Prestige 9 PLUS

Nordic Prestige 9 PLUS

LG’s Nordic Prestige 9 Plus scorer højeste karakter A i energiklasse, hvilket svarer til endnu større besparelser, samtidig er den forberedt for WIFI-styring.

Prisen inkluderer standard montage, samt 5 års totalgaranti.

Nu er den her endelig, Nordic Prestige 9 Plus, efterfølgeren til sidste års store testvinder. LG’s Nordic Prestige 9 Plus scorer højeste karakter A i energiklasse, hvilket svarer til endnu større besparelser, samtidig er den forberedt for WIFI-styring.

Ny model med højeste energiklasse A

• A med en SCOP værdi på 5,2
• Bygget og testet til det nordiske klima
• Endnu større besparelse med energiklasse A
• Verdens laveste lydniveau på 17dBA
• Grundvarmefunktion, der sikrer 9 – 13 grader
• Airconditionfunktion
• Mulighed for WIFI
• Varmeeffekt ved udetemperaturer ned til -25 grader
• Ren luft – fjerner lugt, pollen og bakterier

Nordic Prestige 9 PLUS – efterfølgeren til sidste års testvinder!

På vegne af de svenske energistyrelse testede Sveriges Tekniska Forskningsinstitut i marts 2013 LG’s Nordic Prestige 9.
Denne test tildelte LG’s Nordic Prestige 9 den bedste samlede bedømmelse der nogensinde er blevet tildelt en luft/luft varmepumpe.
Nu er efterfølgerne kommet i en Nordic Prestige 9 Plus udgave, der dels er mere energiøkonomisk og forberedt for WiFi.
Efter vores mening er den bedste varmepumpe nu blevet endnu bedre!

Bygget og testet til norden

Alle LG’s nyere varmepumper er specielt udviklet til brug i det nordiske klima, det er altså ikke blot en generel model der er blevet tilpasse, nej de er designet helt fra bunden af med henblik på brug i vores klima.

I praksis vil det sige ekstra isolerede udedele, behovsstyret afrimning i stedet for skemalagt afrimning for blot af nævne få af de fordele der er ved varmepumper der er designet til det nordiske klima.

A giver endnu større besparelse

LG’s Nordic Prestige 9 Plus har en SCOP faktor på 5,2, SCOP er årsvarmefaktor er et tal der fortæller hvor meget en varmepumpe sparer på et helt år, et nordisk år. Med en SCOP på 5,2 lander Nordic Prestige 9 Plus på A i energiklasse, derved spares der både penge og miljøet skånes.

Bedst i test når det er virkelig koldt

I et nordisk klima skal en luft/luft varmepumpe gerne kunne varme selvom det er rigtigt koldt udenfor, LG’s Nordic Prestige 9 Plus har en varmekapacitet på hele 3,2 kW helt ned til -20 °C.

Nordic Prestige 9 Plus fordele

Varmepumpen er forberedt for WiFi-styring, det vil sige at ved tilkøb af ekstraudstyr kan man styre varmepumpen ved hjælp af sin smartphone.

Høj luftgennemstrømning, LG’s Nordic Prestige 9 Plus har klassens højeste luftgennemstrømning på hele 16,5 m³/min. Dette medvirker at den kan opvarme mere luft på kortere tid.

Forbedret fjernbetjening, LG har som en af de eneste producenter af varmepumper formodet at udvikle en fjernbetjening de fleste forbruger kan samle op og anvende uden instruktion.