Eltjek i Taastrup til god pris – eltjek af andelsbolig

Eltjek i Taastrup – få overblik over dine elinstallationer

Hos CB Elteknik ApS tilbyder vi et professionelt eltjek i Taastrup, der giver dig vished omkring standen på dine elinstallationer – en god løsning, hvis du står overfor et salg af din bolig, eller hvis du ønsker et fuldt overblik omkring sikkerhed, vedligehold osv. Vi har mange års erfaring med eltjek i Taastrup, så du kan regne med et fyldestgørende stykke arbejde, hvor alle vigtige punkter undersøges til bunds.

Et eltjek i Taastrup er både nemt og billigt, så tøv ikke med at give os et kald på 43 99 02 34. Du er også velkommen til at sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

El tjek til god pris i Taastrup

Et eltjek i Taastrup er en billig måde at sikre dig, at dine elinstallationer fungerer optimalt – især i et ældre byggeri er det vigtigt at kabler, ledninger og kontakter ikke er beskadiget eller farlige for sikkerheden. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis uheldet er ude. Derfor tilbyder vi også eltjek i Taastrup til en god pris, så du og din familie kan sove helt roligt om natten.

En god sikkerhed ved køb og salg – El tjek af andelsbolig

Skal du købe eller sælge en andelsbolig? Så er det en god ide at få udarbejdet en el-rapport med detaljer omkring vedligeholdelsen og standen på alle elinstallationer. Et eltjek af din andelsbolig er nemt og hurtigt, og du får en fuld sikkerhed – en rigtig god løsning, hvis der skal udarbejdes en tilstandsrapport inden salg og køb.

Med et eltjek i Taastrup gennemgår vi blandt andet:

  • HPFI-relæ
  • Eltavler
  • Tilslutning af hvidevarer
  • Stik og kontakter

Efter gennemsynet udarbejder vi et gennemskueligt dokument, der påviser graden af sikkerhed, forekomster af ulovlige installationer samt fejl og mangler. Rapporten fremhæver derfor, hvad der skal foretages af nødvendige ændringer.

Kontakt os for eltjek i Taastrup

Skal vi også tjekke el hjemme hos dig? Så giv os et kald på 43 99 02 34 allerede i dag.