Eleftersyn i Taastrup og Glostrup – 50 års erfaring

Eleftersyn i Taastrup – undgå ubehagelige overraskelser

Leder du efter en professionel gennemgang af el i din bolig? Hos CB Elteknik ApS kan vi give dit hjem et komplet eleftersyn i Taastrup – en god idé hvis du overvejer at sælge dit hus, eller hvis du blot ønsker et overblik over standen af dine elinstallationer. Vi har flere års erfaring med eleftersyn i Tastrup, og vores veloplagte team består udelukkende af veluddannede elektrikere med en høj faglighed.

CB Elteknik ApS er med andre ord det helt naturlige valg, hvis du ønsker et grundigt og kompetent eleftersyn i Taastrup. Du er meget velkommen til at ringe til os på 43 99 02 34, hvis du vil have det fulde overblik over dine elinstallationer.

Eleftersyn i Taastrup nær Glostrup

Vores elforretning ligger centralt i Taastrup, så vi kan også nemt hjælpe dig, hvis du søger et eleftersyn i Glostrup og omegn. En kompetent gennemgang af dit el er nem og overkommelig måde at sikre dig, at alle installationer fungerer tiptop og er monteret efter gældende regler og love. Særligt hvis du bor i en ældre ejendom, kan det være en god ide at bestille et gennemsyn.

Hvordan foregår et eleftersyn i Taastrup?

Ved et eleftersyn udfører vi en visuel gennemgang af ejendommens installationer. Vi laver stikprøver på flere elinstallationer, hvor vi åbner op og ser, hvad der er er bagved. Vi bruger en sikker og grundig metode, hvor vi går systematisk frem for at undersøge eventuelle ulovlige installationer og løsninger.

Ved et typsik eleftersyn tjekker vi:

  • HPFI-relæ
  • Eltavler
  • Tilslutning af hvidevarer
  • Stik og kontakter

Elinstallation i Taastrup med ro i sindet

Med en gennemgang af dine elinstallationer kan du sove roligt om natten. Lad os tage et kig på din el – giv os et kald på 43 99 02 34 eller skriv en mail, så vi kan finde et passende tidspunkt.