Premium NE9PKE

Premium NE9PKE

NE9PKE er den nyeste 2013/2014-model fra Panasonic i Premium serien (Sommerhuspumpen), den har en varmeeffekt på 5,4 kW, starter inverterdrift ved 850 W og kan opvarme op til 135 m2.

Pris er inklusiv standard montage.

NE-modellerne som Premium Danmarkspumpen er bygget på hører til blandt de mest solgte i norden. Disse modeller er den mellemste varmepumpe i serien af Danmarkspumpe, de passer perfekt til sommerhuset eller helårshuset. Samme høje kvalitet som de resterende modeller fra Danmarkspumpen.

NE9PKE er den nyeste 2013/2014-model fra Panasonic, den har en varmeeffekt på 5,4 kW og starter inverterdrift ved 850 W.

I et velisoleret hus kan NE9PKE opvarme 135 m2. NE-modellerne har vedligeholdelsesvarme funktionen til at holde sommerhuse frostfri.

NE-modellerne har et unikt luftrensningssystem Nanoe-g, dette sørger for at at indendørsluften altid er ren og frisk. Varmepumpen finder selv ud af når luften bliver uren og starter så en rengøringsprocess som fanger støv, allergiemner, vira og bakterier.

Den nye NE-serie (Sommerhuspumpen) fungerer ved varmedrift helt ned til -20°C og kan køres på vedligeholdelsesvarme ved 8°C eller 10°C – perfekt til sommerhuse, kældre, garager eller andre lokaler, hvor der er brug for ekstrem energibesparende vedligeholdelsesvarme.

Tilbudsprisen inkluderer standard montage i vores serviceområde, kontakt os for information og priser ikke indeholdt i standard montagen.