Panasonic HZ9 BlueFin

Panasonic HZ9 BlueFin

HZ9 BlueFin er den nyeste 2015-model fra Panasonic, den har en varmeeffekt på op til 6,65 kW, starter inverterdrift ved 850 W.

Pris er inklusiv standard montage.

13.200,00 DKK

Ikke på lager

Vi har nu fornøjelsen af at kunne levere den nye specialmodel Panasonic HZ9 Bluefin. Panasonic HZ9 Bluefin kommer som navnet antyder med en speciel coating af lameller på udedelen der hindre korrosion og partikler i at angribe og nedbryde overfladen. I Danmark er det et faktum at – jo mere kystnært man kommer jo større er risikoen for korrosion

Højere SCOP
Udover ovennævnte fordel har den nye HZ9 Bluefin en SCOP på 5,3 hvilket giver en energimærkning på A .

Lavere lydniveau
Lydniveauet på indedel er sænket markant så den nu er nede på 18 dB(A) på laveste ventilator trin.

Nyt Kølemiddel
Varmepumpen anvender det nye og mere miljøvenlige R32 kølemiddel.

Videreudvikling af HE-modellerne
Panasonic HZ9 BlueFin er den nyeste varmepumpe fra Panasonic der lanceres efteråret 2015, den er en videreudvikling af HE9 og har deraf mange af de samme features, blot endnu bedre.

Modellerne har et unikt luftrensningssystem Nanoe-g, dette sørger for at at indendørsluften altid er ren og frisk. Varmepumpen finder selv ud af når luften bliver uren og starter så en rengøringsprocess som fanger støv, allergiemner, vira og bakterier.

Pumpens drift tilpasses af ECONAVI sollys sensor- dette sparer op til 35% af energi forbruget på de lyse timer af døgnet.

Tilbudsprisen inkluderer standard montage i vores serviceområde, kontakt os for information og priser ikke indeholdt i standard montagen.