Extreme VE9PKE

Extreme VE9PKE

VE9PKE er den nyeste 2013/2014-model fra Panasonic i Extreme serien, den har en varmeeffekt på 6,5 kW, starter inverterdrift ved 850 W og kan opvarme op til 160 m2.

Pris er inklusiv standard montage.

VE-modellerne som Extreme Danmarkspumpen er bygget på hører til blandt de mest solgte i norden. Disse modeller er den største varmepumpe i serien af Danmarkspumper, de passer perfekt til sommerhuset eller helårshuset. Samme høje kvalitet som de resterende modeller fra Danmarkspumpen.

VE9PKE er den nyeste 2013/2014-model fra Panasonic, den har en varmeeffekt på 6,5 kW og starter inverterdrift ved 850 W.

I et velisoleret hus kan VE9PKE opvarme 160 m2. VE-modellerne er spækket med avancerede features.

VE-modellerne har et unikt luftrensningssystem Nanoe-g, dette sørger for at at indendørsluften altid er ren og frisk. Varmepumpen finder selv ud af når luften bliver uren og starter så en rengøringsprocess som fanger støv, allergiemner, vira og bakterier.

Pumpens drift tilpasses af ECONAVI sollys sensor- dette sparer op til 35% af energi forbruget på de lyse timer af døgnet.

Tilbudsprisen inkluderer standard montage i vores serviceområde, kontakt os for information og priser ikke indeholdt i standard montagen.