Basic CE9PKE

Basic CE9PKE

CE9PKE er den nyeste 2013/2014-model fra Panasonic, den har en varmeeffekt på 5 kW, starter inverterdrift ved 850 W og kan opvarme 110 m2.

Pris er inklusiv standard montage.

CE-modellerne som Basic Danmarkspumpen er bygget på hører til blandt de mest solgte i norden. Disse modeller er den enkleste varmepumpe i serien af Danmarkspumpe, de passer perfekt hvor der ikke stilles de store krav til ekstra funktioner og man blot ønsker en varmepumpe hvor basisegenskaberne er i orden. Samme høje kvalitet som de resterende modeller fra Danmarkspumpen.

CE9PKE er den nyeste 2013/2014-model fra Panasonic, den har en varmeeffekt på 5 kW og starter inverterdrift ved 850 W.

I et velisoleret hus kan CE9PKE opvarme 110 m2. Vær opmærksom på at CE-modellerne ikke har vedligeholdelsesvarme funktionen til at holde sommerhuse frostfri.

Denne mindste model egner sig bedst til sommerhuse, kolonihaver, garager og værksteder hvor energibehovet ikke er så stort og hvor der ikke er ønske om de mere avancerede funktioner de store modeller kan tilbyde.

Tilbudsprisen inkludere standard montage i vores serviceområde, kontakt os for information og priser ikke indeholdt i standard montagen.