Mitsubishi SF25

Mitsubishi SF25

Mitsubishi SF25 har energieffektivitet A+ og SCOP 4,3!

8.768,75 DKK

Ikke på lager

Slankt design med en forbedret luftgennemstrømning

Den nye indendørs enhed på MSZ-SF er væsentligt mere kompakt end sine forgængere og konkurrenter. På trods af dette, har vi øget effektiviteten.

Jævn varme – selv når du ikke er tilstede
Varmen fordeles mere jævnt i hele huset med vores nye MSZ-SF indendørs enhed. Komforten er forbedret ligesom driftsøkonomien. Med det energieffektive I-save holder klimaanlægget dit fritids-/sommerhus 10°C varmt og frostfrit hele vinteren. MSZ-SF er garanteret til at håndtere udetemperaturer ned til -20°C, men på trods af sin høje kapacitet med energiklasse A +.

Kontroller dit klima
Indendørs enheden på MSZ-SF leveres med fjernbetjening som standard. Med fjernbetjeningen kan du nemt styre klimasystemets funktioner. Her kan du også programmere en ugeplan for, hvordan du vil styre opvarmningen af dit hus. Indstil en lavere temperatur for de tidspunkter du ikke er hjemme, og lad varmen automatisk blive øget, når du er hjemme.

Lavest mulige støjniveau
Med funktionen Silent Mode, kører ventilatoren i varmepumpen ned på et lavt og støjsvagt niveau – for at din søvn skal være uforstyrret, og med en behagelig indendørstemperatur. MSZ-SF genererer i denne position et lydniveau på 21 dB (A), hvilket gør den til en støjsvag luftvarmepumpe. På MSZ-SF, kan du vælge en række indstillinger for blæserhastighed og luftstrøm. Lad varmepumpens ventilator køre på fuldautomatik eller vælg en af de
seks ventilator hastigheder manuelt.

Ren indendørs luft
Som standard er MSZ-SF udstyret med et nanoplatin-filter for effektiv rensning af luften. For yderligere at forbedre luftkvaliteten kan filteret MAC 2320FT (elektrostatisk anti-allergi enzym filter)

Problemfri drift
Efter en strømafbrydelse, starter enheden automatisks igen med tidligere indstillinger og vi tilbyder 5 års garanti på vores luftvarmepumper.