Mitsubishi KJ25

Mitsubishi KJ25

Mitsubishi KJ25 har energieffektivitet A+ og SCOP 4,4 en af de højeste for en gulvmodel.

13.368,75 DKK

Ikke på lager

Vores første gulvplacerede luftvarmepumpe med Hyper Heating

Den nye MFZ KJ luftvarmepumpe fra Mitsubishi Electric er vores første model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indendørsenhedens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere. Samtidig er det en af de mest effektive varmepumper med en kapacitet som overgår de fleste. MFZ KJ blander sig diskret med det omgivende miljø, mens den på bedste vis fordele varmen jævnt i dit hjem.

Bedste indeklima året rundt
Luft-varmepumper fra Mitsubishi Electric er udviklet specielt til det krævende nordiske forhold og er også den eneste på markedet, der er i stand til at tilvejebringe en god varme indendørs, selv når det er virkelig koldt udenfor.
Vores varmepumper er udstyret med en såkaldt Hyper Heating funktion, hvilket i praksis betyder, at den nominelle varmekapacitet kan holdes konstant selv ved en udetemperatur på ned til -15°C, og at de fortsætter med at give en god varme, selv ned til en udetemperatur på -25°C. Under de virkelig varme sommerdage kan MFZ KJ automatisk skifte til nedkøling af dit hjem til den ønskede temperatur

Den mest støjsvage i sin klasse
Mitsubishi Electric’s varmepumpe MFZ KJ’s diskrete design er en af dens væsentligste fordele. Gulvmodellen smelter, uanset placering, fint ind i det omgivende miljø, og opfattes aldrig som dominerende. MFZ KJ kan med fordel bygges ind i væggen for en endnu mere diskret installation.

Tjek dit indeklima
Den nye fjernbetjening til MFZ KJ varmepumpen er pænt designet, og indeholder alle funktioner for at du skal kunne styre dit indeklima på bedste måde. Du kan for eksempel programmere din varmepumpe til automatisk drift efter et ugeskema. Spar energi og penge ved at fastsætte en lavere temperatur når du ikke er hjemme og lad din varmepumpe sørge for at det er varmt, når du kommer hjem. Du kan også vælge at køre med ventilatoren alene eller i Silent Mode for de tidspunkter, hvor du ønsker det ekstra stille omkring dig.