Mitsubishi FH25

Mitsubishi FH25

Mitsubishi MSZ-FH25 er A mærket på Energistyrelsens positivliste, det er garanti for en effektiv og driftsikker varmepumpe, inklusiv 5 års total garanti.

Prisen er inklusiv standard montage.

11.700,00 DKK

Ikke på lager

Mitsubishis nye varmepumpe Kirigamine FH (MSZ-FH25) er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde og gør at Kirigamine FH (MSZ-FH25) passer direkte til vores kolde nordlige klima.

Renere luft
MSZ-FH25 udover at have fantastiske opvarmningsegenskaber, så er den også udstyret med et såkaldt Plasma Quaid-filter, der effektiv sørger for at rense luften for dårlig lugt, forurening og uønskede partikler.

Mere varme med Hyper Heating
MSZ-FH25 er udstyret med den nyeste inverterdrevne kompressor, denne har en avanceret teknik der hele tiden tilpasser sig til husets varmebehov. “Hyper-Heating” i MSZ-FH25 indebærer blandt andet at den kan afgive samme effekt helt ned til -15 grader, først derefter mindskes effekten og varmedriften er desuden garanteret helt ned til -25 grader med MSZ-FH25.
Med en SCOP på 4,9 giver MSZ-FH25 dig en mærkbar økonomisk besparelse.

Bygget til det nordiske klima
MSZ-FH25 er udviklet, produceret og testet til nordiske forhold. Dit indeklima holdes varmt og godt selv på rigtig kolde vinterdage. Desuden er varmepumpen udstyret med I-save funktion, for 10 °C vedligeholdelsevarme.

Imponerende støjsvag
Vores varmepumper har altid været kendt for deres lave lydniveauer. MSZ-FH25 er ingen undtagelse. unik teknik på varmeveksleren i indendørs enheden gør at lyden bliver forsvindende lav, kun 20 dB (A).

Smart sensor til komfort og økonomi
Human Sensor kaldes et lille teknologisk vidunder, der giver dig total kontrol over varmepumpens funktioner. Fornemmelsen af​​, hvor du er i rummet styre varmeafkastet derefter. Normalt, væk fra dig, men en varm sommerdag, ønsker du måske at lade ventilatoren ventilere mod dig. Sensoren er desuden tilstrækkelig følsom til at skelne mennesker fra dyr og andre bevægelser. Når ingen er i rummet, kan Kirigamine også indstilles til at sænke eller hæve temperaturen to grader – en lille justering, der sparer energi i det lange løb.

Ugeur programmering
Som noget unikt i forhold til vores andre varmepumper, kan MSZ-FH25 programmeres på ugebasis med forskellige temperaturer eller on/off, derved kan der opnås endnu større besparelse end tidligere.

Wifi-/Cloud-løsning
MSZ-FH25 kan ved tilkøb af Wifi-modul tilkobles boligens eksisterende trådløse netværk, herved opnår man fjernkontrol til varmepumpe fra de fleste større browsere, smartphones og tablets. Her kan man overvåge og styre MSZ-FH25 fuldt ud.