Libero 9 PLUS

Libero 9 PLUS

LG’s Nordic Libero 9 Plus er bedst til prisen, forbedret energieffektivitet, nyt design og samtidig er den forberedt for WiFi-styring.

Prisen inkluderer standard montage, samt 5 års totalgaranti.

8.550,00 DKK

Ikke på lager

Sidste års prisbevidste Nordic Libero 9, er ligesom storebroderen Nordic Prestige 9 også nu kommet i en forfinet version, nemlig LG’s Nordic Libero 9 Plus. Modellen er blevet en forbedret en smule rent ydelsesmæssigt, designet er blevet opgraderet og varmepumpen er forberedt for WiFi-styring.

Stadig energiklasse A

• A med en SCOP værdi på 4,1
• Bygget og testet til det nordiske klima
• Grundvarmefunktion, der sikrer 9 – 13 grader
• Behovsstyret afrimning af udedelen, ikke efter fastlagt skema
• Airconditionfunktion
• Mulighed for WiFi
• Varmeeffekt ved udetemperaturer ned til -25 grader
• Ren luft – fjerner lugt, pollen og bakterier

Nordic Libero 9 PLUS – varmepumpen med den skarpeste pris!

Sidste år var Nordic Libero 9 en af de absolut mest solgte varmepumper, hvor varmebehovet og anvendelsesmønstret ikke krævede storebroderen, primært i sommerhuset eller mindre rum der blot skulle opvarmes i årets koldeste perioder, måske for at forlænge brugstiden af et sommerhus.

Bygget og testet til norden

Alle LG’s nyere varmepumper er specielt udviklet til brug i det nordiske klima, det er altså ikke blot en generel model der er blevet tilpasse, nej de er designet helt fra bunden af med henblik på brug i vores klima.

I praksis vil det sige ekstra isolerede udedele, behovsstyret afrimning i stedet for skemalagt afrimning for blot af nævne få af de fordele der er ved varmepumper der er designet til det nordiske klima.

Lavt nominelt strømforbrug

LG’s Nordic Libero 9 Plus har en SCOP faktor på 4,1, SCOP er årsvarmefaktor er et tal der fortæller hvor meget en varmepumpe sparer på et helt år, et nordisk år. Med en SCOP på 4,1 lander Nordic Libero 9 Plus på A i energiklasse, i praksis er dens nominelle strømforbrug 750 Watt.

Bedst i test når det er virkelig koldt

I et nordisk klima skal en luft/luft varmepumpe gerne kunne varme selvom det er rigtigt koldt udenfor, LG’s Nordic Libero 9 Plus har en varmekapacitet på hele 2,8 kW helt ned til -20 °C.

Nordic Libero 9 Plus fordele

Varmepumpen er forberedt for WiFi-styring, det vil sige at ved tilkøb af ekstraudstyr kan man styre varmepumpen ved hjælp af sin smartphone.

Høj luftgennemstrømning, LG’s Nordic Libero 9 Plus har en høj luftgennemstrømning på hele 12,5 m³/min. Dette medvirker at den kan opvarme mere luft på kortere tid.

Forbedret fjernbetjening, LG har som en af de eneste producenter af varmepumper formodet at udvikle en fjernbetjening de fleste forbruger kan samle op og anvende uden instruktion.