Daikin Nexura (FVXG-K)

Daikin Nexura (FVXG-K)

Lydsvag og diskret – Nexura giver dig det bedste inden for opvarmning og køling, komfort og design. Naturligvis anvendes den nyeste varmepumpeteknologi, men derudover er den bedste egenskab skjult: frontpanelet varmes op, så den giver dig varmen på samme måde som fra en radiator.

ÅH SÅ STILLE
Indendørs enheden fordeler luften så lydsvag som en hvisken. Lyden, der udsendes er på kun 22 dB(A) i kølefunktion og 19 dB(A) i strålevarmefunktion. Til sammenligning er den omgivende lyd i et helt stille rum gennemsnitligt 40 dB(A).

EN SÅ REN OG FRISK LUFT
Det fotokatalytiske luftrensningsfilter med titaniumapatit opfanger mikroskopiske støvpartikler i luften, absorberer organiske forureningskilder, såsom bakterier og vira, og nedbryder tilmed lugte.

TILSTRÆKKELIG NÆNSOM OG HARMONISK
For at sikre en harmonisk temperatur over hele rummet får Daikin Nexura’s lodrette autosvingsystem automatisk lamellerne til at bevæge sig op og ned, hvilket skaber en endnu bedre fordeling af luften i hele rummet.

SOV GODT OM NATTEN
Som en hjælp til din gode søvn, vil Daikin Radiation FVXG’s natfunktion forhindre overophedning og overnedkøling i løbet af natten. Hvis timeren er slået til, vil enheden automatisk indstille temperaturen 2 °C køligere i varmefunktion og 0,5 °C varmere i kølefunktion. Det forhindrer de hurtige ændringer i rumtemperaturen, der kan forstyrre din søvn.

DU KAN HAVE BRUG FOR AT KØRE PÅ LAV KRAFT
Econo-funktionen reducerer strømforbruget og forhindrer overbelastning, når andre husholdningsapparater er i brug. Ved at aktivere Econo-funktionen reduceres maksimal driftsstrøm og energiforbrug med ca. 30 % i opstarten.