Daikin FTXS-K

Daikin FTXS-K

FTXS-K-serien leverer topydelse med resultater for den årsbaserede virkningsgrad på op til A++, og enhederne er udstyret med en ugetimer og intelligent øje for at give endnu større energibesparelser.
Med ugetimeren kan du programmere enheden, så den bedst tilpasses efter dine behov, mens det intelligente øje registrerer tilstedeværelsen af personer i rummet eller aktiverer økonomitilstand, hvis der ikke er nogen til stede.

Ultra effektiv, komfortabel varme i dit hjem
I ECONO mode (energibesparende funktion) reduceres strømforbruget, så der kan anvendes andre apparater, der er mere strømkrævende.
Aldrig mere træk, da luftstrømmen føres bort fra personerne i rummet.

Hvis 2-områdets intelligente øje registrerer personer i rummet, sendes luftstrømmen til et andet område, end der hvor personerne opholder sig. Hvis føleren ikke registrerer nogen personer, vil enheden skifte til energibesparende funktion (FTXS35, 42, 50K).

1-områdets intelligente øje registrerer, om der er nogen personer i rummet. Når der ikke er nogen i lokalet, slår enheden efter 20 minutter over på energibesparende funktion, og den vender tilbage til den oprindelige indstilling, når en person træder ind i lokalet (CTXS15, 35K og FTXS20, 25K).

Energibesparende i standby funktion: Strømforbruget reduceres med cirka 80 %, når den kører i standby (klasserne 20, 25, 35 ,42).

Natindstilling: Sikrer en god nats søvn og sparer energi ved at forhindre for stor eller for lille afgivelse af varme eller kølighed om natten.

Komfortfunktionen sikrer en trækfri drift i varmefunktion, og den varme luft ledes ned til gulvet. I kølefunktion ledes den kolde luft mod loftet.

3D luftfordeling: Kombination af lodret og vandret autosving for at cirkulere luften ligeligt selv i meget store rum eller i hjørner (klasse 35, 42, 50, 60, 71).

Indbygget intelligens

Den infrarøde fjernbetjening er brugervenlig og udstyret med energibesparende funktioner, såsom en ugetimer. Med denne timer kan der programmeres en 7-dages tidsplan med 4 forskellige handlinger pr. dag.

Hurtig opvarmning eller køling på 20 minutter med kraftig drift. Derefter vender enheden tilbage til dens oprindelige indstilling.

Lydsvag drift: Lyden fra indendørs enhederne er så lav, at den næsten ikke kan høres: FTXS/CTXS-K-serierne går helt ned til kun 19 dBA!

Ved aktivering af indendørs enhedens stilledrift, vil indendørs enhederne sænke lydniveauet med endnu 3 dBA!

Udendørs enhedens driftslyd kan sænkes med 3 dBA, så nabolaget sikres ro.

Altid under kontrol, uanset hvor du er. Via app eller internet kan du styre din indendørs enhed, uanset hvor du befinder dig. (FTXS35, 42, 50, 60, 71)